[./page_1.html]
[./nieuwbouw.html]
[./verbouw.html]
[./bedrijfspanden.html]
[./machinale_houtbewerking.html]
[./page_1.html]
[./index.html.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Referentie's


  
Telefoon:  074-2910486

Faxnr:       074-2590058
Aannemingsbedrijf
B. Brummelhuis
Hengelo

Verbouw
  Verbouw is bij ons bouwen in de ruimste zin van het woord. Alles wat u aan uw woning of bedrijfspand zou willen aanpassen / verbeteren kunnen wij voor u realiseren.

Uitgebreid vooroverleg met leveranciers, onderaannemers en gebruikers zorgt dat alle partijen van tevoren een overzicht hebben van wat er gebeurt, hoe het in zijn werk gaat en wanneer. Zo leidt verbouw en renovatie tot waar het voor bedoeld is: meer gebruiksgenot door een verbeterde situatie.

Goede voorbereiding, minimale overlast

Of het nu om een bijkeuken, een dakkapel, een serre, de aanpassing van een woonkamer, de complete renovatie van woningen, winkels of bedrijfsgebouwen gaat, in veel gevallen moeten de werkzaamheden worden uitgevoerd terwijl gebouwen gewoon gebruikt blijven worden. Dat brengt een bijzondere aandacht voor planning, coördinatie en logistiek met zich mee. Door met name de voorbereiding minutieus aan te pakken slagen we er steeds weer in om de overlast tot het absolute minimum te beperken.

Erkers, dakkapellen, serres, alle elementen die zorgen voor meer woonruimte kunnen we inpassen. Ook bestaat de mogelijkheid om door middel van steenstrips het uiterlijk van uw woning te veranderen, veelal toegepast op witte en verouderde gevels. Voor het plaatsen van een tuinhuisje bieden wij u verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij u tal van oplossingen bieden, als het gaat om meer woongenot en extra ruimte of verfraaing van uw pand.


Wellicht heeft u (ver)bouwplannen? Dan is het verstandig om geheel vrijblijvend een gesprek aan te gaan met ons. Wij adviseren u graag en maken desgewenst een ontwerp voor uw project, dat perfect aansluit op uw wensen, eisen en budget.