[./page_1.html]
[./nieuwbouw.html]
[./verbouw.html]
[./bedrijfspanden.html]
[./machinale_houtbewerking.html]
[./page_1.html]
[./index.html.html]
[Web Creator] [LMSOFT]

Referentie's:

  
             
           

Het vakmanschap van Aannemingsbedrijf Brummelhuis komt misschien wel het best tot z’n recht in de werkplaats. Ondanks de modernste apparatuur is vakkennis nog steeds het belangrijkst. Zeker als het om maatwerk gaat, want we krijgen dagelijks te maken met ramen, deuren en trappen.

In onze werkplaats wordt alles door ons zelf op maat gefabriceerd en heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten en producten:

-  Draai/kiep ramen
-  Kozijnen
-  Deuren
-  Hefschuifpuien
-  Erker
-  Trappen
Dakkapellen

Of het nu gaat om standaard werk of meer gecompliceerde werken, stukswerk of grotere aantallen, wij zullen er ons helemaal voor in zetten, om het gevraagde werk voor u te realiseren.

Maatwerk trappen

Een trap is tegenwoordig meer dan alleen een functioneel onderdeel van uw huis, steeds vaker is een trap namelijk ook een sfeerbepalend element.
Van eenvoudig tot uniek... van modern tot klassiek... Aannemingsbedrijf Brummelhuis is ook de specialist in maatwerktrappen. Wilt u uw oude trap vervangen of een nieuwe trap? Dat kan. Wij komen dan bij u aan huis om de trap in te meten. Vervolgens vervaardigen wij een trap die perfect in de woning past. U kunt zelf kiezen uit iedere gewenste profilering en stijl, uit verschillende houtsoorten. Zodat u een trap geplaatst krijgt die helemaal aansluit bij uw wensen.


  
Telefoon:  074-2910486

Faxnr:       074-2590058
Aannemingsbedrijf
B. Brummelhuis
Hengelo

Machinale houtbewerking